Xiaomi хоче розробити бездротову зарядку своїх пристроїв

Xiaomi хоче розробити бездротову зарядку своїх пристроїв

Укрінформ
Китайська компанія Xiaomi хоче розробити технології бездротової зарядки своїх пристроїв.

Про це повідомляє Сіньхуа з посиланням на компанію.

"Китайський техногігант Xiaomi готовий створити альянс з розвитку технологій бездротової зарядки, на полях якого він буде працювати разом з міжгалузевими партнерами для просування відповідних технологій", - йдеться у повідомленні.

Альянс покликаний оновлювати всі аспекти повсякденного життя людей за допомогою застосування бездротових зарядних пристроїв і таким чином відкрити більш зручне "мобільне" життя в епоху 5G.

Xiaomi презентував пристрій швидкої зарядки потужністю 30 Вт, що має потужну функцією зворотньої зарядки. У бездротовому режимі він здатен зарядити акумулятор ємністю 4000 мАг з нуля до 50% приблизно за 25 хвилин, а до 100% за 69 хвилин.

У компанії додали, що ще більш високоефективний зарядний пристрій потужністю 40 Вт вже вступив у початковий етап тестування.

Читайте також: Xiaomi розробляє “розумний шарф”

Зазначається, що в останні роки Xiaomi прискорює кроки щодо інвестування в розвиток зарядних технологій, представивши свою першу модель смартфона з бездротовою зарядної функцією у березні минулого року.

За прогнозом Консорціуму бездротової електромагнітної енергії (WPC), до 2020 року в світі буде 1 млрд бездротових зарядних приймачів і 400 млн передавачів, а в 2025 році їх кількість може подвоїтися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-