Штучний інтелект, голосовий зв'язок і 5G: у Берліні відкрилася виставка IFA-2019

Штучний інтелект, голосовий зв'язок і 5G: у Берліні відкрилася виставка IFA-2019

Фото, відео
Укрінформ
У німецькій столиці в п'ятницю, 6 вересня, офіційно відкрилася виставка електроніки IFA-2019, яка проходитиме до 11 вересня.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Берліні відкрилася виставка IFA-2019 / Фото: Ольга Танасійчук. Укрінформ

У цьогорічній виставці беруть участь 1 939 виробників і брендів, з яких багато хто є багаторічники учасниками, дехто — дебютантами, зокрема компанія з Одеси "CopraSound" з акустичними системами.

Найбільші виробники, серед яких такі як Samsung, Sony, Phillips, Bosh, Electrolux, Acer, Razer, Huawei, LG, Nokia, TCL і багато інших, представляють як традиційні власні продукти, так і новинки.

Штучний інтелект, голосовий зв'язок і зв'язок 5G - три основні тенденції IFA-2019.

"У нашої команди IFA дві мети: продемонструвати кращі інновації і стимулювати спільні інновації. Те, що ви бачите тут, у Берліні, — це передові технології, і вони готові для споживачів напередодні найважливішого торговельного сезону — від Чорної п'ятниці до Кібер-понеділка і Різдва», - заявив Крістіан Гьоке, генеральний директор виставкового комплексу Messe Berlin.

Відвідають виставку, як очікується, 250 тис. осіб.

Читайте також: Sony і Microsoft об'єдналися для розвитку хмарного геймінгу

Експерти прогнозують, що загальний обсяг продажу на світовому ринку технічних споживчих товарів досягне у найближчий рік 1,011 трильйона євро.

Як відомо, виставка проводиться з 1924 року. Вона є основним місцем зустрічі для ключових роздрібних продавців, покупців і експертів галузі, а також ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-