Huawei у вересні презентує нові флагмани, які вийдуть без додатків Google

Huawei у вересні презентує нові флагмани, які вийдуть без додатків Google

Відео
Укрінформ
Компанія Huawei 19 вересня у Мюнхені презентує нові флагманські смартфони Mate 30 і Mate 30 Pro 19, які вийдуть без додатків Google через заборону США.

Про це повідомляє The Verge.

“Huawei підтвердив дату запуску своєї наступної лінійки флагманських смартфонів. У короткому тизерному відео, опублікованому в Twitter, компанія повідомляє, що майбутня серія Mate 30 буде представлена в Мюнхені, Німеччина, 19 вересня. Слоган заходу - "Переосмислити можливості", - йдеться у публікації.

Варто зазначити, що Mate 30 продаватиметься без сервісів Google через заборону США на торгівлю з телекомунікаційним гігантом.

Компанія вже розробила власну альтернативу Google Play - Play Store.

Нещодавно Huawei також створила власну операційну систему HarmonyOS. Однак компанія заявила, що поки продовжить використання ОС Android для смартфонів і планшетів, поки не втратить доступ до ліцензії на неї. Тому, ймовірно, серія Mate 30 все ще базуватиметься на Android.

Читайте також: Huawei оцінює втрати від санкцій США у $10 мільярдівHuawei у вересні презентує нові флагмани, які вийдуть без додатків Google

Повідомляється, що нові моделі повинні стати першими смартфонами, які будуть використовувати процесор Kirin 990. Також буде можливість записувати відеоролики з роздільною здатністю 4К.

Крім цього, нові флагмани можуть стати першими в світі смартфонами з так званим екраном "waterfall screen", який буде мати сильно загнуті з боків сторони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-