Hyundai показав прототип нового електрокара

Hyundai показав прототип нового електрокара

Фото
Укрінформ
Південнокорейський автовиробник Hyundai показав прототип електрокара Hyundai 45.

Про це повідомляє портал Motor1.

"Прототип отримав найменування Hyundai 45 і вагомий офіційний статус: він повинен дати уявлення про те, в якому саме напрямку буде розвиватися дизайн екстер'єру "зелених" моделей марки", - йдеться в повідомленні.

У Hyundai збираються розробити для своїх електрокарів унікальний стиль тому, що прототип вже називають "символічною віхою для майбутнього дизайну".

Уже відомо, що зовнішність концепту дизайнери перенаситять відсиланнями до найпершої моделі Hyundai, що з'явилася в середині сімдесятих років минулого століття. Її назва не уточнюється, але, судячи з усього, мова йде про компактний хетчбек Hyundai Pony. Водночас зовнішність концепту названа "прогресивною, чуттєвою і спортивною".

Зазначається, що технічних подробиць автомобіля поки немає, за винятком того, що силова установка концепту буде повністю електричною.

Читайте також: Hyundai представила свій перший автомобіль із сонячним дахом

Можливо, прототип забезпечать розширеними можливостями персоналізації — в тому числі і кузовних елементів, оскільки, по-перше, натяки на щось подібне виробник собі вже дозволяв, а по-друге, на першому фото прототипу чітко видно світлодіодні кластери на кормі.

Дебютує Hyundai 45 на публіці вже 10 вересня в рамках виставки у Франкфурті.

Фото: ru.motor1.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-