Microsoft зізналася у прослуховуванні користувачів

Microsoft зізналася у прослуховуванні користувачів

Укрінформ
Стало відомо, що співробітники або підрядники корпорації Microsoft могли негласно прослуховувати аудіозаписи, у тому числі особистого характеру, зроблені через сервіси Cortana і Skype Translator.

Про це повідомив портал Vice.

Факт доступу до файлів і введені у зв'язку з цим зміни в політиці конфіденційності визнав у листі адресованому журналістам інтернет-видання електронною поштою представник Microsoft.

"У зв'язку з недавніми обговореннями ми дійшли висновку, що можемо набагато успішніше виконувати нашу роботу, якщо будемо конкретно вказувати на те, що люди можуть час від часу мати доступ до аудіозаписів", – мовиться у відповіді представника Microsoft.

Зокрема він зазначив, що відповідні зміни вже внесено до політики конфіденційності корпорації.

Читайте також: Microsoft заявила про атаки російських хакерів на корпоративні мережі

Портал Vice уточнив, що раніше в політиці конфіденційності Microsoft не було чіткої вказівки на те, що співробітники корпорації можуть мати доступ до записів розмов користувачів. Тепер же в політиці конфіденційності з'явилася вказівка ​​на те, що "обробка особистих даних включає як автоматичні методи, а також може відбуватися вручну (з використанням співробітників)".

Нагадаємо: раніше корпорації Apple, Google, а зовсім недавно і Facebook зізнався у прослуховуванні голосових повідомлень користувачів. Вони також призупинили допуск своїх співробітників до таких аудіоматеріалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-