Google тестує

Google тестує "Шнурки" - свою нову соцмережу

Укрінформ
Компанія Google створила нову соцмережу і розпочала її тестування.

Про це повідомляє Tehnot.

“Компанія вирішила випробувати удачу з соціальним додатком Shoelace. Новий проект покликаний об'єднати людей, які живуть поруч із однаковими інтересами. Вказавши у Shoelace свої хобі або улюблені розваги, користувачі зможуть знаходити тематичні заходи та зустрічі поблизу, а також створювати власні івенти. Приєднавшись до заходу, можна обговорити подію з іншими його учасниками в загальному чаті. Також у програмі є можливість запрошувати на зустрічі інших людей, навіть якщо вони не користуються цією соціальною мережею", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Миттєвий переклад за допомогою камери - Google включив українську в додаток

Програма доступна на платформах Android і iOS, інформації про веб-версію поки немає. На даний момент розробники проводять закрите тестування продукту на території Нью-Йорка, реєстрація можлива лише за запрошеннями.

Розробкою програми займається невелика команда з підрозділу Area 120, що спеціалізується на експериментальних продуктах Google. За словами творців проекту, назва Shoelace («шнурки») є відсилкою до його мети — зв'язувати людей зі спільними інтересами, так само як зв'язуються кінці шнурків на черевиках. За цією ж аналогією заходи, які створюються в додатку, були названі Loops — «петлі».

На сайті проекту зазначається, що в кінцевому підсумку планується запустити Shoelace по всьому світу. Однак очевидно, що про якісь конкретні терміни поки говорити рано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-