Знайти зниклі айфони тепер можна без інтернету

Знайти зниклі айфони тепер можна без інтернету

Укрінформ
Програма Find My зможе знайти зниклі айфони, навіть якщо вони не підключені до інтернету. В Apple стверджують, що визначити місцезнаходження приладу не зможе ніхто, крім його власника.

Про це повідомляє Meduza.

"Компанія Apple розповіла про появу в нових версіях операційних систем програми Find My, яка дозволить визначити місцезнаходження вкраденого айфона або макбука, навіть якщо він не підключений до інтернету або знаходиться в сплячому режимі", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що для роботи Find My потрібно як мінімум два пристрої. При налаштуванні програма створює ключ, який передається на кожен з них з допомогою end-to-end шифрування. У разі втрати одного з пристроїв знадобиться ключ для розшифровки інформації щодо його місцезнаходження.

Читайте також: Apple більше не оновлюватиме "старі" iPhone

Після налаштування пристрою (айфони, айпади, макбукb) починають транслювати через Bluetooth спеціальний ключ, який постійно змінюється. Цей ключ пов'язаний з першим: зашифровані дані можна буде розшифрувати тільки за допомогою ключа, що зберігається на пристроях. Той, який поширюється по Bluetooth, називається відкритим ключем; той, що зберігається в пам'яті і потрібен для розшифрування — закритим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-