Київстар під'єднав до 4G ще 303 населені пункти

Київстар під'єднав до 4G ще 303 населені пункти

Укрінформ
Національний телеком-оператор Київстар під'єднав до мережі 4G ще 303 населені пункти у 12 областях.

Про це повідомили Укрінформу у прес-службі оператора.

«Національний телеком-оператор збільшив територію мережі 4G в 12 областях України, підключивши ще 303 населені пункти, де мешкає 425 тисяч людей. До 31 липня 2019 року послуги мобільного інтернету в мережі 4G надаються всім абонентам Київстар необмежено і без сплати за мегабайти”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що можливість користуватись швидкісним мобільним інтернетом у мережі 4G з’явилась, зокрема, у мешканців таких населених пунктів як Асканія-Нова, Бучач, Вилкове, Деражня, Почаїв, Рожнятин, Теплик, Тростянець, Томашпіль, Томаківка, Ямпіль.

Загалом на сьогодні мережа 4G Київстар працює у 6412 населених пунктах, де проживає 28,1 млн чоловік, або 67,7% населення України.

Можливостями 4G-зв’язку вже скористалось 5,6 млн абонентів Київстар, а обсяги дата-трафіку в мережі у 1 кварталі 2019 року досягли 219 петабайтів, удвічі більше, ніж рік тому.

Читайте також: Абоненти Київстару отримали 4G-безліміт до кінця липня

Як повідомлялося, Київстар збудував найбільшу мережу мобільного зв’язку в Україні - з 26 тисяч базових станцій, а також використовує найбільшу кількість радіочастот, що дозволяє забезпечувати абонентів високою якістю інтернету. За 2018 рік і І квартал 2019 року компанія інвестувала у розвиток нових технологій зв’язку понад 8 млрд грн. У результаті в мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету найвища з-поміж усіх мобільних операторів України.

До 31 липня Київстар запровадив для усіх своїх абонентів, що користуються 4G-зв’язком, безлімітний інтернет без сплати за мегабайти.

 Фото: прес-служба Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-