Абоненти Київстару отримали 4G-безліміт до кінця липня

Абоненти Київстару отримали 4G-безліміт до кінця липня

Укрінформ
До кінця липня для абонентів телеком-оператора Київстар мобільний інтернет в мережі 4G буде безлімітним.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі оператора.

"До 31 липня 2019 року мобільний інтернет у мережі 4G для абонентів Київстару буде безлімітним, тобто без списання мегабайтів. 4G-безліміт діє як для діючих, так і для нових абонентів Київстару, не потребує жодних налаштувань або замовлення додаткових послуг", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для користування вказаною послугою абонентам Київстару потрібно лише мати 4G-смартфон та USIM-карту з підтримкою 4G, бути у зоні покриття 4G-мережі оператора та мати оплачений пакет послуг згідно з умовами їхнього тарифного плану.

У Київстарі зауважили, що на даний час літнім 4G-безлімітом можуть скористатися жителі 6109 населених пунктів, де присутня мережа четвертого покоління оператора та де проживає приблизно 27,7 млн людей, 66,7% населення України.

Читайте також: Київстар підключив до 4G ще 115 населених пунктів

Як повідомлялося, задля забезпечення якісної роботи 4G Київстар придбав найбільше частот на аукціонах та встановив найбільшу кількість 4G-базових станцій в Україні – понад 7100. Абоненти Київстару, які користуються мережею 4G, отримують більше переваг від мобільного інтернету, адже його середня швидкість вища у 16 разів, а затримка у передачі даних (ping) менша у 2,5 раза в порівнянні з 3G. А згідно з даними дослідження міжнародної компанії Ookla, у мережі Київстар найвища середня швидкість мобільного інтернету серед усіх мобільних операторів України.

У Київстарі нагадали, що замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G можна безкоштовно у всіх фірмових магазинах Київстар або скориставшись послугою "Самостійна заміна SIM на 4G".

 Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-