Huawei більше не зможе використовувати microSD

Huawei більше не зможе використовувати microSD

Укрінформ
Керівництво SD Card Association виключило з організації компанію Huawei, в результаті чого компанія більше не зможе використовувати карти пам'яті SD і microSD, а також слоти для них в нових пристроях.

Про це повідомляє 9to5Google.

«SD Association виключила Huawei, фактично позбавивши компанію можливості використовувати карти microSD або слоти SD в будь-якому з її продуктів», - йдеться в повідомленні.

SD Card Association - це некомерційна організація, утворена корпораціями Panasonic, SanDisk і Toshiba в 2000 році. Вона встановлює стандарти карт пам'яті. У тому випадку, якщо будь-яка компанія не є членом асоціації, вона не може офіційно розробляти і виробляти продукти за її стандартами.

SD Association виключила Huawei після того, як США внесли компанію в чорний список.

Як зазначає видання, виключення не є критичним для Huawei, оскільки компанія вже кілька років відмовляється від використання SD-карт в своїх телефонах. Замість цього пристрою Huawei, особливо флагманські, оснащені власним форматом карт компанії «NanoMemory», які є меншими, ніж карта microSD.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Дональд Трамп ввів надзвичайний стан у сфері комунікацій, щоб обмежити загрозу з боку Китаю та інших країн у вигляді крадіжки технологій, промислового шпигунства, інших викликів. При цьому, китайська компанія Huawei потрапила до "чорного списку", що означає фактичну заборону продажу або передачі технологій американського виробництва китайському телекомунікаційному гіганту.

Читайте також: Huawei готує план Б, якщо Microsoft “відріже” Android

Міністерство торгівлі США видало генеральну ліцензію, яка дозволяє на тимчасовій основі (протягом трьох місяців) американським компаніям вести бізнес з китайською корпорацією Huawei, а також майже 70-ти її філіями за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-