Колумбію зацікавили спільні з Україною проекти з кібербезпеки

Колумбію зацікавили спільні з Україною проекти з кібербезпеки

Укрінформ
Представники "Укрінмашу", що входить до складу концерну “Укроборонпром”, обговорили із керівництвом офіційної делегації Міністерства оборони Колумбії питання співпраці з розробок систем кібербезпеки та протидії кібератакам.

Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому.

“У рамках VII Міжнародної виставки оборонних технологій, озброєння та запобігання стихійним лихам "SITDEF 2019", яка відбулася у Лімі (Республіка Перу), пройшла зустріч представників "Укрінмаш", що входить до складу "Укроборонпрому", із керівництвом офіційної делегації Міністерства оборони Колумбії”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, директор із технологій, науки та інновацій Міноборони цієї країни Хільда Лопес Гомес та почесний консул України в Колумбії Луїс Бранд висловили зацікавленість у вивченні і застосуванні українського досвіду з розробок систем кібербезпеки та протидії кібератакам.

Йшлося також про спільні проекти зі створення двосторонніх освітніх програм з питань дослідження кібербезпеки, розробки систем захисту і зняття інформації, обміну спеціалістами.

Сторони обговорили також можливості здійснення наукових досліджень у сфері кібербезпеки у рамках інноваційних проектів Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського".

Читайте також: Штати тимчасово дозволи вести бізнес з китайською компанією Huawei

Як відомо, міжнародна виставка оборонних технологій, озброєння та запобігання стихійним лихам "SITDEF" відбувається раз у два роки. Організатор виставки – Міністерство оборони Перу. Тематика заходу – автомобільна та бронетанкова техніка, артилерійське озброєння, авіація і системи авіоніки, системи протиповітряної оборони, засоби зв’язку, інженерне і санітарне обладнання, засоби розмінування, засоби попередження та протидії стихійним лихам і природним катаклізмам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-