Київстар запустив програму обміну старих смартфонів на нові

Київстар запустив програму обміну старих смартфонів на нові

Інфографіка
Укрінформ
Мобільний оператор Київстар запустив програму обміну старих смартфонів на нові зі знижкою.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі оператора.

"Київстар першим серед мобільних операторів України запустив програму обміну старих телефонів на нові 4G-смартфони зі знижкою – Trade-in", - йдеться у повідомленні.

Щоб обміняти свій старий смартфон, треба відвідати один з фірмових магазинів Київстар та пред’явити телефон співробітнику магазину, котрий оцінить його вартість. А купуючи 4G-смартфон, абонент отримає знижку у розмірі оціненої вартості старого девайсу. Також клієнти Київстар можуть оформити покупку з розстрочкою платежу, щоб сплатити різницю у вартості нового смартфону, розповіли в прес-службі.

За даними Київстару, у трійку найпопулярніших старих смартфонів, котрі були обміняні за період тестової роботи послуги, потрапили Samsung Galaxy J1 (2016), Samsung Galaxy J3 (2016) та Samsung Galaxy J5 (2016).

До списку ж найпопулярніших 4G-смартфонів, котрі в рамках програми купують клієнти, увійшли Samsung Galaxy J6, Xiaomi Redmi 6A та Samsung Galaxy A7.

Читайте також: Київcтар підключив ще понад 280 населених пунктів до 4G

Як розповіла директор з роздрібних продажів Київстар Ольга Смисльонова, їх оператор пропонує своїм клієнтам найшвидший у середньому по Україні мобільний інтернет, і задля того, аби клієнти змогли швидко перейти на 4G-зв’язок, власне і прийнято рішення запустити програму обміну. "Щоб вони з легкістю могли перейти на смартфони з підтримкою 4G, ми першими серед телеком-рітейлерів запустили програму обміну. Наприклад, обмінявши старий Samsung Galaxy J5 на новий Galaxy A7, вони можуть заощадити до 35% вартості покупки", – сказала вона.

Наразі програма обміну діє у понад 420 фірмових магазинах Київстар. Із повним переліком магазинів та детальними умовами програми можна ознайомитися за посиланням: https://kyivstar.ua/uk/trade-in.

Фото з відкритих джерел

Інфографіка - Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-