IT Асоціація України підпише меморандум з групою венчурних компаній Японії

IT Асоціація України підпише меморандум з групою венчурних компаній Японії

Укрінформ
IT Асоціація України 8 травня 2019 року підпише меморандум про співпрацю з JASIPA (Japan System Innovation Partners Association), що об’єднує групу венчурних IT-компаній Японії.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі IT Асоціації України.

"8 травня IT Асоціація України підпише меморандум про співпрацю з JASIPA (Japan System Innovation Partners Association), що об’єднує групу венчурних IT-компаній Японії", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для України — це вихід на новий рівень міжнародної співпраці з передовою країною світу у сфері інноваційних технологій — Японією.

"Підписання меморандуму з японськими партнерами — ще один крок до розвитку IT сфери у масштабах не лише країни, а і всього світу", - наголосили в IT Асоціації України.

Говорячи про інтереси Японії в даному проекті, в IT Асоціації України зазначили, що японські компанії, учасники JASIPA, зацікавлені у співпраці з українськими IT-компаніями та спеціалістами, а також у просуванні японських програмних сервісів в Україні.

Читайте також: Кличко-молодший знову стане спікером найпрестижнішої IT-конференції

Щодо учасників з боку IT Асоціації підписання меморандуму — це можливість вийти на новий ринок та організувати співпрацю з найкращими IT-компаніями Японії.

Асоціацію "IT Ukraine" було засновано у 2004 році провідними компаніями сфери інформаційних технологій - Miratech, Mirasoft, ProFIX, SoftLine, SoftServe та Ukrsoft. За роки своєї діяльності Асоціація стала найбільшою спільнотою сервісних ІТ-компаній в Україні.

На сьогодні до складу Асоціації входить 58 компаній-розробників програмного забезпечення, які сукупно формують 50% всієї виручки IT галузі в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-