Google поверне $400 користувачам бракованого смартфона

Google поверне $400 користувачам бракованого смартфона

Укрінформ
Huawei і Google відшкодують користувачам Nexus 6P збиток за браковані смартфони.

Про це пише Сегодня.

"Apple - не єдина компанія, чиї смартфони мають проблеми з батареями, які впливають на продуктивність. У моделей Google Nexus 6P на Android були виявлені схожі неприємності. Apple у свій час вдалося уникнути відповідальності (клієнтам пропонувалося замінити батареї по знижці), а ось у Google взялися за це серйозно і колективний судовий позов змусив компанію відшкодувати постраждалим користувачам збиток" - повідомляє The Verge.

Дефекти батарей у пристроях Nexus 6P (модель 2015 року) викликали випадкове відключення телефонів або випадіння в циклічне перезавантаження. Ці проблеми були настільки широко поширені, що Google в підсумку визнала свою помилку і в даний час фактично припинила судову боротьбу, що тривала останні 4 роки.

Читайте також: Флагманська лінійка P30 представляє свою базову модель Huawei P30

Спільно з компанією-партнером Huawei Google домовилася врегулювати позов шляхом компенсації постраждалим користувачам у розмірі 400 доларів за кожне звернення. Для тих користувачів, які отримали за заміну по гарантії смартфон Google Pixel XL, максимальної компенсації буде 10 доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-