Microsoft дозволить користувачам контролювати апдейт Windows 10

Microsoft дозволить користувачам контролювати апдейт Windows 10

Укрінформ
Компанія Microsoft дозволить користувачам самим контролювати оновлення Windows 10, які будуть доступні в оновленні операційної системи Windows 10 May 2019.

Про це повідомляє The Verge.

“Windows 10 May 2019 дозволить користувачам Windows 10 взяти під власний контроль, як вони отримуватимуть апдейти”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Microsoft планує запустити травневі оновлення Windows 10 уже наступного тижня для тестувальників, а для інших користувачів воно стане доступним наприкінці травня.

Нове оновлення Windows 10 під кодовою назвою 19H1 є відносно легким з погляду функцій.

Читайте також: Стало відомо, коли Microsoft припинить підтримку Windows Mobile 10

Адже раніше Microsoft “доволі агресивно” змушував користувачів операційної системи Windows 10 встановлювати апдейти, як тільки компанія їх запускала. Однак, наприкінці травня користувачі самостійно вирішуватимуть, коли встановлюватимуть нові апдейти операційної системи.

Повідомляється, що Microsoft також дозволить користувачам Windows 10 Home і Pro “ставити на паузу” щомісячні оновлення на термін до 35 днів і вводить інтелектуальні години активної роботи, щоб операційна система могла визначати, коли комп'ютером все ще користуються, щоб оновлення не встановлювалися і не дратували користувача.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-