У Китаї добудовують перший у світі горизонтальний хмарочос

У Китаї добудовують перший у світі горизонтальний хмарочос

Фото
Укрінформ
У Китаї завершується будівництво першого у світі горизонтального хмарочоса в рамках проекту Raffles City Chongqing, який вже назвали інженерним чудом.

Про це повідомляє CNN.

"Після шести років будівництва з використанням сучасних інженерних технологій, ми пишаємося тим, що у Raffles City Chongqing знакова архітектурна форма, яка нагадує потужне вітрило, що рухається вперед", - сказав заступник генерального директора та директора з інформаційних технологій CapitaLand China Лукас Лог.

Читайте також: Селфі з найвищої будівлі світу можна зробити, не виходячи з аеропорту

Як зазначається, "небесний міст" завдовжки 250 метрів має назву Crystal і вважається одним з найвищих у світі. Після відкриття там буде знаходитися оглядова галерея, небесні сади, пейзажний басейн і різні ресторани.

Саме ця горизонтальна споруда об'єднує всі інші конструкції комплексу Raffles City Chongqing. В ньому також буде розміщуватися торговий центр площею 230 тисяч кв.м, 1400 апартаментів, готель і 160 тисяч кв.м офісних приміщень.

Проект був розроблений всесвітньо відомим архітектором Моше Сафді.

Восьмий і останній хмарочос Raffles City Chongqing вартістю 3,8 млрд доларів був недавно завершений. Відкриття "небесного моста" відбудеться вже в цьому році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-