Meizu розробила перший у світі смартфон без жодного отвору

Meizu розробила перший у світі смартфон без жодного отвору

Фото
Укрінформ
Компанія Meizu, що базується у Китаї, розробила перший у світі смартфон без будь-яких отворів для динаміків та слоту для SIM-карти, окрім камери.

Про це повідомляє видання Forbes.

"Анонсований сьогодні в Китаї Zero - це телефон без будь-яких отворів: жодних кнопок, решіток динаміків, зарядного порту або навіть слота SIM-карти", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що інша компанія Vivo розробляла такі ж технології і навіть хотіла презентувати їх на Mobile World Congress наступного місяця, однак, Meizu випередила її та представила свій продукт на місяць раніше.

Замість кнопок у новому смартфоні є сенсорні панелі, які мають технологію 3D-touch, подібну до тієї, що використовували у моделях Samsung Galaxy S8/S9 і iPhone 7,8.

Динаміки компенсуються шляхом вібрацій звуків, які передаються через дисплей. Ця технологія була вперше використана компанією Xiaomi, але Meizu її вдосконалила.

Читайте також: Motorola воскресить легендарну модель RAZR

Щодо отвору для заряду гаджета, то він замінюється у телефоні бездротовою зарядкою, яка підтримує функцію швидкого заряду. Компанія заявила, що це може бути найшвидша зарядка смартфона у світі. А навушники підключаються лише через Bluetooth 5.0.

Що стосується слоту для sim-картки, Meizu забезпечила смартфон віртуальною eSIM. Однак ця технологія не підтримується у багатьох країнах світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-