Facebook розширює можливості нової функції

Facebook розширює можливості нової функції

Укрінформ
Соцмережа Facebook почала розширювати можливості функції, яка дозволяє людям бачити не тільки місцеві новини, а також повідомлення про зниклих людей, перекриття доріг, скоєння злочинів та шкільні оголошення.

Про це повідомляє AP.

"Facebook стримано розширює (можливості - ред.) функції, яка дозволяє людям бачити місцеві новини, повідомлення про зниклих людей, перекриття доріг, скоєння злочинів та шкільні оголошення", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Facebook видаляє пости українців про агресію РФ і ескалацію на Азові

Функція під назвою "Сталося сьогодні" показує людям інформацію з міст, де вони мешкають, з таких джерел, як ЗМІ, урядові відомства та місцеві громади.

Як повідомляє AP, Facebook ще у січні цього року запустила таку функцію у шістьох американських містах як експеримент і розширила цей список до 25. Проте, починаючи з середи 28 листопада, функція поширюватиметься на 400 міст у США та кілька міст в Австралії.

Читайте також: Працівники Google - проти створення пошуковика з цензурою для Китаю

Зазначається, що цією функцією соцмережа намагається покращити свою репутацію, адже за останні кілька місяців її звинувачували в розповсюдженні дезінформації та в тому, що вона стала механізмом для втручання у вибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-