ЗМІ дізналися, коли гнучкий смартфон Samsung вийде на ринок

ЗМІ дізналися, коли гнучкий смартфон Samsung вийде на ринок

Укрінформ
Компанія Samsung Electronics Co. випустить на ринок новий смартфон Galaxy F із гнучким екраном Infinity Flex Display у березні 2019 року.

Про це повідомляє Apple Insider.

"Перший смартфон Samsung з нещодавно продемонструваним гнучким дисплеєм буде випущений у березні і згідно з повідомленнями вийде разом із новим флагманським смартфоном Samsung Galaxy S10 з підтримкою технології 5G", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, вартість гнучкого Galaxy F становитиме $1770. Samsung розраховує поставити на ринок не менше мільйона гнучких смартфонів.

Як повідомлялося раніше, південнокорейська компанія Samsung 8 листопада представила смартфон із гнучким екраном і закликала розробників операційної системи Android розробляти додатки до нового апарата.

Читайте також: Samsung представив смартфон із гнучким екраном

На презентації нового смартфона у Каліфорнії старший віце-президент з маркетингу мобільних продуктів Samsung Джастін Денісон показав прототип пристрою, діагональ якого в розгорнутому вигляді сягає 18,5 см.

1 листопада маловідома компанія Royole Corporation, яка розташована в Каліфорнії, випередила Samsung і першою представила смартфон з гнучким екраном.

Фото: news.sky.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-