Samsung представив смартфон із гнучким екраном

Samsung представив смартфон із гнучким екраном

Фото
Укрінформ
Південнокорейська компанія Samsung представила смартфон із гнучким екраном і закликала розробників операційної системи Android розробляти додатки до нового апарату.

Про це повідомляє The Guardian.

"Samsung представив довгоочікуваний смартфон із гнучким екраном і закликав розробників операційної системи Android розробляти додатки до нового апарату", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє The Guardian, розгорнутий смартфон нагадує невеликий планшет.

На представлені нового апарату у Каліфорнії, старший віце-президент з маркетингу мобільних продуктів Samsung Джастін Денісон показав прототип пристрою, діагональ якого в розгорнутому стані сягає 18,5 см.

При цьому під час презентації Денісон не дав змоги розробникам та представникам ЗМІ ані побачити смартфон із ближчої відстані, ані доторкнутися до нього.

Читайте також: Перший смартфон із гнучким екраном випустила маловідома компанія

За словами віце-президента Android по технологіям Дейва Бурке, Samsung планує представити новий смартфон з Android на початку наступного року.

У південнокорейській компанії заявили, що протягом наступних місяців будуть готові до запуску масштабної продукції смартфонів із гнучким екраном.

Як повідомлялося, 1 листопада маловідома компанія Royole Corporation, яка розташована в Каліфорнії, випередила Samsung і першою представила смартфон з гнучким екраном.

Перше фото news.sky.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-