Перший смартфон із гнучким екраном випустила маловідома компанія

Перший смартфон із гнучким екраном випустила маловідома компанія

Відео
Укрінформ
Маловідома компанія Royole Corporation, розташована в Каліфорнії, випередила Samsung і першою представила смартфон з гнучким екраном.

Про це повідомляє ВВС.

"Royole Corporation, яка спеціалізується на виробництві гнучких дисплеїв, представила телефон FlexPai на заході у Пекіні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у розгорнутому вигляді, діагональ екрана становить 7,8 дюйма (19,8 см).

Новий гаджет є наполовину телефоном, наполовину планшетом і працює на системі Android. Його вага 320 г, а це більше, ніж важать iPhone XS Max (208 г) або Galaxy Note 9 (201 г).

Читайте також: Айфони й телевізори Sony виробляють з української сталі — Жеваго

Розробники обіцяють FlexPai до 200 тисяч "згортань". Складений смартфон із двома екранами є не повністю пласким, тож навряд чи такий пристрій буде зручно носити в кишені.

Пристрій почнуть продавати у Китаї за ціною від $1290 до $1863, залежно від комплектації. Новинка буде доступна для китайських користувачів вже у грудні.

Очікується, що компанія Samsung представить свою модель з гнучким екраном у Сан-Франциско 7 листопада. Інша корейський виробник побутової техніки та електроніки - корпорація LG - планує представити свою версію такого смартфона на виставці Consumer Electronics Show в січні.

Фото: ROYOLE

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-