Facebook і Twitter не виявили китайського втручання у вибори США - Bloomberg

Facebook і Twitter не виявили китайського втручання у вибори США - Bloomberg

Укрінформ
Американські соціальні мережі Facebook і Twitter не виявили доказів втручання влади Китаю у проміжні вибори до Конгресу США, які відбудуться 6 листопада ц.р., попри звинувачення президента країни Дональда Трампа.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на речників обох компаній, які хотіли залишитися анонімними.

"Facebook і Twitter не виявили втручання Китаю в американські вибори в 2018 році, поставивши під сумнів заяви президента (США - ред.) Дональда Трампа щодо спроб втручання азіатської країни", - йдеться у повідомленні.

Водночас, у Facebook і Twitter повідомили, що напередодні виборів у США в їх соцмережах з'явилися компанії з розповсюдження дезінформації, ймовірно, з Росії та Ірану.

Зазначається, що Facebook і Twitter не єдині компанії, які не можуть знайти підтвердження словам Трампа, адже раніше схожі висновки оголосили FireEye Inc., Symantec Corp., та Crowdstrike Inc.

Читайте також: Трамп звинуватив Китай у спробах змінити результати виборів у США

Як повідомлялося, 18 вересня президент США Дональд Трамп публічно звинуватив Китай у неприхованих спробах змінити результати виборів у Штатах шляхом впливу на електорат, зайнятий у сільськогосподарській та індустріальній галузях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-