Google представила новий смартфон з великим дисплеєм

Google представила новий смартфон з великим дисплеєм

Фото
Укрінформ
Компанія Google на презентації у Нью-Йорку представила свої новинки: смартфони Pixel 3 і Pixel 3 XL, планшет Pixel Slate, домашню станцію Home Hub і бездротовий зарядний пристрій Pixel Stand.

Про це повідомляє ТСН.

Як зазначається, діагональ Pixel 3 становить 5,5 дюймів, Pixel 3 XL - 6,3 дюйма. У "старшого брата" з'явилася "чубчик", як у останніх смартфонів Apple.

Телефони оснащені процесором Snapdragon 845, 4 ГБ оперативної пам'яті, 64 або 128 ГБ постійної пам'яті.

У гаджетів дві фронтальні камери по 8 мегапікселів і одна фронтальна з роздільною здатністю 12,2 мегапікселя.

Для фотографій у Pixel 3 і Pixel 3 XL буде кілька нових функцій. Zoom out дозволить робити якісне селфі без спеціального штатива за рахунок зменшення зображення. Ще одна функція Top Shot вибере найкращий кадр з серії знімків. Гаджет сам прибере змащені фотографії і знімки з людьми, що моргають.

Читайте також: Xiaomi показала прототип будинку для життя на Марсі

Ще одна нова функція - новинки Google зможуть відповідати на дзвінки замість господаря. Смартфони розшифрують слова співрозмовника і виведуть їх на екран. Тому, хто телефонує, можна відповісти за допомогою стандартних фраз, які замість господаря телефону зачитає робот.

Google також представила свій планшет — Pixel Slate. У гаджета є вбудований захист від вірусів з автоматичним оновленням. Планшет оснащений двома динаміками на лицьовій стороні, а також двома камерами на 8 МП на лицьовій і задній панелях. Pixel Slate буде коштувати від 599 доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-