Volvo представила концепт-кар без керма і педалей

Volvo представила концепт-кар без керма і педалей

Відео
Укрінформ
Компанія Volvo на спеціальному заході в штаб-квартирі в Гетеборзі представила концепт-кар 360с, який позбавлений керма і педалей.

Автомобіль оснащений системами безпілотного управління і отримав незвичайну компоновку салону, пише nv.ua з посиланням на The Verge.

Керівник стратегії Volvo з маркетингу Мартен Левенстам каже, що цей автомобіль: "привід для початку бесіди, з великою кількістю ідей і відповідей, щоб ми дізналися більше про новий тип авто".

Volvo 360с оснащений автопілотом п'ятого рівня і може самостійно пересуватися по дорогах загального користування без втручання водія. За задумом творців концепт-кара, інтер'єр 360с може трансформуватися.

Читайте також: Volvo обіцяє до 2021 року кросовер зі "справжнім автопілотом"

Volvo передбачає чотири основні сценарії використання 360c. Він може служити мобільного спальнею, замінюючи польоти більш плавним, спокійним, швидким і більш екологічним варіантом подорожі. Для такого рішення в Volvo придумали спеціальну захисну ковдру, яку інтегровано в спальне місце. Вона працює, як триточковий ремінь безпеки, але пристосоване для лежачого положення пасажирів.

Також Volvo 360с може замінити вам мобільний офіс. Крім того, автомобіль можна використовувати в якості вітальні або розважального простору.

 

Концепт-кар оснащений електричною силовою установкою, яка приводить в рух всі чотири колеса. Електромотори 360с живить блок літій-іонних батарей, рівномірно розподілених під підлогою автомобіля. Запас ходу на одній повній зарядці складе не менше 300 км.

"Volvo завжди пишалася тим, що була лідером в області безпеки автомобілів, і спосіб, яким ця компанія розробляє свої повністю автономні автомобілі, швидше за все, стане еталоном для гарного дизайну в даній галузі", - підкреслюється у публікації.

Фото: Volvo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-