Samsung досі очолює світовий ринок смартфонів

Samsung досі очолює світовий ринок смартфонів

Укрінформ
Samsung Electronics збереже своє перше місце на світовому ринку смартфонів в ІІІ кварталі, але очікується, що доля компанії знизиться на 20%.

Про це повідомляє The Investor

Корейська компанія Samsung випустить 70 млн смартфонів в ІІІ кварталі у порівнянні з 74,4 млн в попередньому кварталі. Доля ринку компанії в останньому кварталі оцінювалась в 19%, у порівнянні з 21,1% раніше.

На відміну від китайських конкурентів, які можуть активно просуватись на більш низькі ринки та ринки, що розвиваються, корейська компанія не може входити на нові бізнес-поля, оскільки вона вже має велику присутність на всіх рівнях. Крім того, доля ринку Samsung впала приблизно на 2% через жорстку конкуренцію з місцевими брендами.

Читайте також: Samsung тримає першість з продажу телевізорів вже 12 років поспіль

Китайська Huawei після того, як обійшла Apple, також продовжує набирати популярності. Аналітики прогнозують швидке зростання компанії Huawei, яка не лише підтвердить свою другу позицію, а й збільшить розрив із Apple, яка посідає третє місце.

Китайські бренди є успішними завдяки гнучкій стратегії, орієнтованій на співвідношення високої продуктивності та невисокої ціни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-