ТОП-5 смартфонів за всю історію

ТОП-5 смартфонів за всю історію

Укрінформ
До рейтингу найпопулярніших серед користувачів смартфонів увійшли гаджети трьох найвідоміших компаній.

Як повідомляє The Koz Telegram, п‘яте місце посіли два смартфони - Samsung Galaxy S3 та iPhone 5. Ці пристрої випустили у 2012 році. Вони стали однаково популярними серед користувачів. Кожна з компаній продала по 70 млн цих моделей.

На четвертій сходинці розташувались відразу два смартфони від Apple - iPhone 7 та iPhone 7 Plus. Компанія Apple продала 78 млн цих пристроїв. Головна їхня перевага - це захист від вологи та пилу, який вперше з'явився в iPhone. Також у iPhone 7 Plus з’явилася подвійна камера.

На третьому місці знаходиться Samsung Galaxy S4. Цей телефон випустили у 2013 році. Всього було продано 80 млн примірників. У цього смартфона не було незвичайних особливостей, але він став вдалим представником лінійки Galaxy S.

Друге місце зайняв смартфон Nokia 5230, випущений у 2009 році. Це простий і доступний сенсорний смартфон. Він навіть не підтримував Wi-Fi. Пристрій працював на операційній системі Symbian. Nokia 5230 був оснащений 2-мегапіксельною камерою без спалаху. Діагональ його екрану становила всього 3,2 дюйми. Не дивлячись на такі характеристики, свого часу компанія змогла продати 150 млн смартфонів цієї моделі.

Читайте також: Google випустив оновлення операційної системи Android 9 Pie

Лідерами рейтингу стали iPhone 6 та iPhone 6 Plus. Ці моделі стали першими великими смартфонами від Apple. Це сподобалося покупцям, тож компанії вдалось продати 220 млн пристроїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-