У Samsung створили

У Samsung створили "протиударний" гнучкий дисплей

Укрінформ
Компанія Samsung оголосила, що вона створила «протиударний» гнучкий дисплей, який вже отримав сертифікат від офіційної випробувальної лабораторії Міністерства праці США. 

Компонент нового покоління схвалений для серійного виробництва і може використовуватися в смартфонах та інших пристроях, повідомляє CNET. 

Сертифікацію провела створена ще в 1984 році лабораторія Underwriters Laboratories (UL), яка допомагає іншим компаніям перевірити безпеку своїх продуктів і їх відповідність різним стандартизованим вимогам.

Читайте також: Samsung створила 4D симулятор місії на Місяць

У Samsung Display заявляють, що їхня нова панель витримує падіння з висоти 1,8 метра (більше, ніж потрібно за американським військовим стандартом). Після цього вона залишається практично неушкодженою і продовжує функціонувати. В основі панелі лежить гнучка OLED-матриця з посиленою підкладкою. Фахівці UL підтвердили, що панель залишається працездатною при температурах в діапазоні від -32 ° С до +71 ° С.

Samsung каже, що новий дисплей буде використовуватися в смартфонах, приладових панелях автомобілів, мобільних пристроях для військових, планшетних і портативних ігрових консолях.

Фото: Samsung

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-