У мережу злили зображення нового флагмана від Samsung

У мережу злили зображення нового флагмана від Samsung

Відео
Укрінформ
Витік розкрив зовнішність майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy Note 9, знімки доводять, що новинка отримає мінімальні зовнішні зміни.

Про це пише "Новая газета" з посиланням на 91Mobile. Рендери, створені відомим інсайдером під ніком @Onleaks.

На передній частині Note 9 розташується дисплей Infinity з тонкими рамками зверху і знизу. Розміщення кнопок і портів, схоже, не змінилося. Праворуч є спеціальна кнопка Bixby. Судячи по рендерам, Samsung продовжить використовувати аудіороз'єм 3,5 мм, який розташований біля основи разом з портом USB Type-C, мікрофоном і гратами динаміків.

Задня частина Samsung Galaxy Note 9, схоже, сильно відрізняється від тогорічного Note 8, бо сканер відбитків пальців тепер переміщується нижче модуля камери, що полегшує доступ до нього. На жаль, це також означає, що південнокорейський бренд не буде пропонувати сканер відбитків пальців під дисплеєм на Note 9.

Також стали відомі розміри майбутнього флагмана Samsung: вони складуть 161,9 x 76,3 мм при діагоналі екрану 6,3 дюйма. Модель Note 9 буде трохи товщі Galaxy Note 8: 8,8 мм проти 8,6 мм

Очікується, що екран пристрою отримає співвідношення сторін 18,5:9 з роздільною здатністю QHD +. За продуктивність буде відповідати процесор Samsung Exynos 9810 або модернізований Qualcomm Snapdragon 845, в залежності від регіону. Згідно з джерелами, смартфон отримає 6 гігабайтів оперативної пам'яті і сховище об'ємом до 256 ГБ.

Читайте також: Суд зобов'язав Samsung виплатити Apple майже $540 мільйонів за порушення патентів

За чутками, компанія Samsung планує представити черговий флагманський смартфон Galaxy Note 9 трохи раніше, ніж вийшла попередня версія цієї моделі. Джерела запевняють, що презентація вже призначено на 9 серпня поточного року. Є побоювання, що перенесення дебюту позначиться на якості тестування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-