У Трампа є спеціальний телефон для додатка Twitter - ЗМІ

У Трампа є спеціальний телефон для додатка Twitter - ЗМІ

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп використовує мінімум два спеціальних iPhone з обмеженими функціями: один для читання новин і публікацій в Twitter, інший - тільки для розмов

Про це повідомляють джерела в Білому домі, передає Depo.ua з посиланням на Politico.

"Телефони - один з можливістю тільки робити дзвінки, інший тільки з додатком Twitter і встановленим набором новинних сайтів - видані відділом інформаційних технологій Білого дому та Агентством зв'язку Білого дому, де працюють військові, які відповідають за телекомунікаційні питання Білого дому", - пише видання.

Попри рекомендації помічників раз на місяць міняти телефон для Twitter, Трамп відмовляється робити це, аргументуючи тим, що це "дуже незручно". Джерела стверджують, що експерти з безпеки не перевіряли телефон президента п'ять місяців. Попередник Трампа Барак Обама передавав свої телефони на перевірку кожні 30 днів.

Читайте також: Трамп може відмовитися від зустрічі з Кім Чен Ином - ЗМІ

Ще одне джерело видання запевняє, що телефони для розмов регулярно змінюють. iPhone з Twitter не обов'язково міняти так регулярно, оскільки служба безпеки контролює і його, і акаунт.

У президентському телефоні для розмов відключена функція GPS, щоб переміщення його власника неможливо було відстежити. Джерело запевняє, що наявність там мікрофона і камери при нинішньому рівні технологій не становить загрози прослуховування або підглядання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-