Нацполіція та Lifecell разом боротимуться з кіберзлочинами

Нацполіція та Lifecell разом боротимуться з кіберзлочинами

Укрінформ
Національна поліція та мобільний оператор Lifecell співпрацюватимуть у сфері розкриття злочинів, учинених з використанням новітніх технологій.

Про це йшлося під час зустрічі голови Нацполіції України Сергія Князєва з головним виконавчим директором мобільного оператора Lifecell Ісметом Язиджи, інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

«Ми розуміємо, що останнім часом природа злочинності та злочинів змінюється. Багато злочинів починають торкатися або виникати у сфері, яка стосується IT та комунікаційних технологій. І це зумовлює необхідність більш глибокої співпраці між правоохоронними органами та мобільними операторами», – сказав Язиджи.

Читайте також: Україна має ухвалити закони для протидії гібридним загрозам РФ - Порошенко

Він зазначив, що керівництво Lifecell готове та підтримує таку співпрацю.

У свою чергу Князєв наголосив, що для поліцейських важливо використовувати всі необхідні законні можливості для попередження та розкриття злочинів, і достатню роль у цьому відіграє співробітництво з операторами мобільного зв’язку. Крім того, напрацювання Нацполіції дозволяють ефективно розкривати злочини, які вчиняються у кіберпросторі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-