Huawei презентувала перший у світі смартфон з 512 ГБ пам'яті

Huawei презентувала перший у світі смартфон з 512 ГБ пам'яті

Фото, відео
Укрінформ
На презентації в Парижі компанія Huawei представила розкішний смартфон Porsche Design Mate RS з 512 ГБ оперативної пам’яті.

Гаджет отримав потрійну основну камеру, як в моделі Huawei P20 Pro, повідомляє The Verge.

За словами журналістів, модель Porsche Design Mate RS – це «суміш з нового P20 Pro з потрійними задніми камерами і Galaxy Note 9 (без вирізу, з величезним вигнутим екраном)».

На додаток до 512 ГБ пам’яті телефон має два зчитувача відбитків пальців: один на задній панелі і один вбудований під 6-дюймовим OLED-екраном. Ймовірно, власник зможе використовувати подвійні сканери відбитків пальців для перемикання профілів. Це другий телефон від великого виробника з вбудованим в екран сканером відбитків після смартфона від Vivo.

Huawei Mate RS Porsche Design оснащується 6-дюймовим зігнутим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю QHD і співвідношенням сторін 18:9. Гаджет випускається в чорному і червоному кольорі, вперше в історії серії Mate.

Читайте також: Експерти: Apple хоче врятувати iPhone зниженням ціни

У Європі Porsche Design Mate RS надійде в продаж 12 квітня в двох варіантах: зі сховищем на 256 ГБ за $2 109 і на 512 ГБ за $2607. Обидва телефони мають 6 ГБ оперативної пам’яті, процесор Kirin 970 з підтримкою технологій штучного інтелекту і батарею на 4 000 мАг.

Фото: Engadget

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-