Культова

Культова "розкладачка" Motorola може отримати друге життя

Укрінформ
Гендиректор Lenovo Ян Юаньцин натякнув на повернення телефону MotorolaRazr в зі складним екраном.

Таку заяву зробив глава компанії під час спілкування з репортерами на виставці MWC 2018, пише Tech Radar.

У відповідь на запитання про можливість відродження бренду Motorola RAZR топ-менеджер заявив: "З новими технологіями в частині гнучких екранів ви побачите більше інновацій в нашому дизайні смартфонів. Те, що ви описали, буде розроблено дуже скоро".

Журналісти спробували уточнити, чи справді йдеться про відродження RAZR. У відповідь генеральний директор заявив: "Думаю, я вже відповів на це питання".

Минулого року Ян Юаньцін сказав, що Motorola не має виключати повернення телефону в ретро-дизайні, але відтоді про це не йшлося. Можливо, на рішення про відродження RAZR міг вплинути вихід оновлених Nokia 3310 і недавнього Nokia 8110.

Читайте також: Кольоровий дисплей і "змійка": на презентації показали нову Nokia 3310

Motorola RAZR V3 - GSM-телефон компанії Motorola, флагманська модель виробника в 2004 році. Ключовою особливістю, що відрізняє телефон від конкурентів того часу, був дизайн. Телефон мав надтонкий профіль, при цьому будучи розкладачкою, клавіатуру, виготовлену з металевої пластини і оснащену електролюмінесцентним підсвічуванням. Невелика товщина і велика кількість металу надавали схожість з бритвою, що і відбилося в назві RAZR (від англійського razor - бритва).

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-