ОАЕ побудує місто з умовами життя, як на Марсі

ОАЕ побудує місто з умовами життя, як на Марсі

Фото, відео
Укрінформ
Об'єднані Арабські Емірати вирішили заснувати величезну колонію на Марсі, але спочатку вони побудують найбільший симулятор Марса прямо тут, на Землі.

Про це повідомляє Naked Science.

Нині Об'єднані Арабські Емірати є країною, що розвивається чи найбільш стрімко у світі. Це держава постійно розробляє інноваційні проекти, які підкорюють своєю естетичної, або технічною стороною. Від величезних хмарочосів і штучних островів до критого гірськолижного комплексу посеред пустелі. Тепер уряд ОАЕ планує побудувати на Землі ціле місто, умови життя в якому будуть такими ж, як на Марсі.

Площа містечка становитиме 1,9 млн кв. футів, що зробить її найбільшою симуляцією будь-коли створеного космічного поселення і такою, що забезпечує життєздатну і реалістичну імітацію умов життя на поверхні Марсу, пише Gulfnews.

Проект включає в себе лабораторії для виробництва продуктів харчування, енергії і води, а також засоби для проведення тестів.

Проект Mars Science City входить в стратегію ОАЕ Mars 2117 Strategy, згідно з якою перше поселення на Марсі має бути побудоване протягом наступних 100 років.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-