«Південмаш» проведе вогневі випробування індійських рідинних ракетних двигунів

«Південмаш» проведе вогневі випробування індійських рідинних ракетних двигунів

Укрінформ
На дослідно-експериментальній базі ДП «Південний машинобудівний завод ім. Макарова» протягом двох років будуть проводитися випробування індійських рідинних ракетних двигунів.

Про такі плани повідомили у прес-службі підприємства. 

«Роботи з індійською організацією ISRO (тематика двигунів). Контракт 2017 року на проведення до 2019 року включно вогневих випробувань індійських рідинних ракетних двигунів на дослідно-експериментальній базі Південмашу», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що досвід успішного співробітництва «Південмашу» продовжиться з корейським інститутом KARI, роботи з яким ведуться у двох основних напрямках: це контракти 2016 року з виготовлення двох турбонасосних агрегатів РД 8 і комплекту макетів клапанів. А також контракт 2016 року з виготовлення 50 кулебалонів ємністю 130 л і 10 - ємністю 25 л. «Контракт успішно завершено, укладено наступний, за яким має бути виготовлено ще сорок два кулебалони», - повідомили на підприємстві.

Читайте також: "Південмаш" виготовить 20 ракет для плавучого космодрому Sea Launch

У 2017 році за участі «Південмашу» в міжнародній кооперації було виконано три пуски за проектом «Вега», один пуск за проектом «Антарес» і один пуск РН «Зеніт» з космодрому «Байконур» за програмою «Наземний старт». Усі пуски були успішні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-