У Мукачеві встановлять станції з Wi-Fi для заправки електрокарів

У Мукачеві встановлять станції з Wi-Fi для заправки електрокарів

Укрінформ
У Мукачеві встановлять спеціальні стійки-зарядні станції для заправки електромобілів. Вони будуть додатково обладнані точкою wi-fi. 

Про це повідомили в прес-службі Мукачівської мерії.

«На черговій сесії міськради депутати погодили співфінансування заходів у місті Мукачеві по проекту «Транскордонна зелена транспортна мережа – ключове рішення для доступності та сталої мобільності» для реалізації в рамках Програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 рр. У рамках проекту пропонується придбати та встановити зарядні станції/спеціальні стійки. Електрозаправка, головний інфраструктурний компонент проекту, буде встановлена біля локації, що є туристично привабливою та знаходиться поблизу центрів ділової активності», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють у мерії, кожна стійка електрозаправки буде обладнана точкою wi-fі, що забезпечить більшу зручність користування ними. Встановлення проводитиме підрядник, який спеціалізується на роботах з монтажу та підключенння до електричних мереж, що  відповідатиме вимогам та характеристикам самої заправки.

Читайте також: Tesla запатентувала станцію швидкої заміни батарей

Також у рамках цього проекту буде проведено ряд освітніх заходів щодо сталої мобільності, транспорту, екології, урбаністики та альтернативних видів транспорту. Крім того,  передбачається міжнародний автопробіг на електромобілях. Колона учасників стартуватиме з Івано-Франківська і через усі міста-учасники проекту подолає понад 1200 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-