Вісім секретних можливостей смартфона, про яких ніхто не знає

Вісім секретних можливостей смартфона, про яких ніхто не знає

Укрінформ
Ваш гаджет, крім свого головного призначення, має ще багато нерозкритих можливостей, про які ви навіть не здогадувалися.

Про це повідомляє InternetUA.

1. Швидка зарядка

Якщо телефон розряджений і вам потрібно швидко його зарядити, скористайтеся функцією авіарежиму. Ваш смартфон зарядиться удвічі швидше.

Також економити заряд батареї допоможуть темні шпалери на головному екрані, завдяки яким відключиться автоматичне підсвічування пікселів, і телефон зможе працювати без підзарядки набагато довше.

2. Миттєве очищення тексту

Замість того щоб повільно видаляти повідомлення традиційним способом, власники айфонів можуть просто струснути телефон, і в лічені секунди поле для тексту стане абсолютно чистим.

3. Спливаюча реклама

Кожен з нас хоча б раз стикався з надокучливими спливаючими рекламними вікнами у додатках на телефоні. Якщо ви не хочете купувати платний контент програми, існує легкий спосіб обійти рекламу самому, попередньо поставивши смартфон в авіарежім. На час ви зможете забути про рекламу та спокійно користуватися необхідною програмою.

Читайте також: Вірус із Google Play “паралізує” смартфони

4. Офлайн-перегляд

Нерідко буває, що ми відкриваємо у браузері велику статтю або книгу, щоб прочитати її пізніше, а через деякий час, опинившись у поїздці або за містом, виявляємо, що всі завантажені сторінки зникли поганий мобільний зв'язок. Власники андроїда можуть цього уникнути — просто натисніть на значок завантаження, і ваша сторінка збережеться і відкриється навіть в офлайн-режимі.

5. Таймер для вимикання аудіо

У таймера на смартфоні існує дуже зручна функція, яка буде корисна всім любителям послухати музику або аудіокниги перед сном. У вкладці «Таймер» виставите необхідний час, а в налаштуваннях рінгтона виберіть графу «Зупинити». Тепер можна не боятися залишити смартфон включеним на всю ніч: ваш телефон сам вимкне музику і «засне».

6. Мобільна мишка для комп'ютера

Завдяки програмам Air Mouse Pro для iOS і Remote Mouse для Android ви можете замінити провідну мишку на мобільний. Основна особливість цієї програми полягає у створенні повноцінного елемента керування для комп'ютера або ноутбука.

7. Рівень на вашому телефоні

Всі смартфони вже давно оснащені датчиками, що визначають положення пристрою у просторі. Скачавши спеціальну програму, ви зможете використовувати свій телефон в якості рівня, який з точністю виміряє необхідну поверхню.

8. Поліпшення зв'язку

Дана функція виявиться корисною для всіх власників айфонів і допоможе поліпшити якість зв'язку, якщо ви перебуваєте за містом або в будь-якому іншому місці, де покриття вашого оператора занадто слабке. Просто наберіть на клавіатурі цю комбінацію символів: *3370#. Це активує дію на вашому смартфоні режим повноразрядного кодування, при якому якість зв'язку стане набагато краще. А для відключення режиму необхідно набрати наступну комбінацію #3370#.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-