Новий Apple TV: тепер з картинкою 4K

Новий Apple TV: тепер з картинкою 4K

Укрінформ
Компанія Apple пропонує в новому, п'ятому, поколінні своєї лінійки телевізійних приставок Apple TV можливість насолоджуватися відео з роздільною здатністю 4К.

Про це розповів у вівторок під час офіційної прес-конференції Apple у вівторок старший віце-президент компанії Едді Кью, передає власний кореспондент Укрінформу.

Пристрій нового покоління так і називатиметься – Apple TV 4K. За словами Кью, тепер фільми та відео у форматі 4K ближчим часом можна буде переглядати прямо з iTunes, Netflix чи Amazon Prime TV за ціною продукції HDR-якості.

Читайте також: iPhone X: Apple розкрила таємницю року

Новий гаджет має забезпечувати передачу кольорів у світлих і темних ділянках кадру з найвищою якістю, однак для цього потрібно мати також телевізор 4К.

Функціонування Apple TV 4K забезпечує процесор A10X Fusion, який раніше був встановлений на планшет iPad Pro. Як запевнили виробники, апаратне обладнання нового пристрою здатне забезпечити передачу зображення зі швидкістю 60 кадрів за секунду.

Читайте також: Тім Кук презентував футуристичний парк Apple

Ціна на приставку Apple TV 4K 32 Гб становитиме $179, з розширеною пам'яттю у 64Гб - $199. Замовити новинку можна вже буде 15 вересня, перші поставки почнуться 22 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-