Винахідник на Львівщині побудував прототип сміттєспалювального заводу

Винахідник на Львівщині побудував прототип сміттєспалювального заводу

Фото
Укрінформ
На території Вузлівської сільради Радехівського району Львівщини місцевий винахідник Анатолій Архіпчук продемонстрував губернатору та іншим посадовцям прототип сміттєспалювального заводу власної розробки.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

"Сьогодні, 6 липня, на території Вузлівської сільської ради на Радехівщині провели експериментальне випробовування пічного пристрою з генератором піролізного газу, який можна застосовувати для утилізації твердих побутових відходів шляхом спалювання. Автором та розробником цього пристрою є радехівський винахідник Анатолій Архипчук", - йдеться у повідомленні. 

Автор винаходу ознайомив присутніх - голову Львівської ОДА Олега Синютку, директора Департаменту агропромислового розвитку Наталію Хмиз, директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Назара Романчука, голову Радехівської райдержадміністрації Тараса Калиту - з технологічним процесом застосування пристрою, а також з особливостями його будови, економічними параметрами та ефективністю роботи.

За роботою сміттєспалювальної установки присутні спостерігали на усіх етапах технологічного процесу горіння сміття, зазначили в прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-