Штати випробували суборбітальний туристичний корабель SpaceShipTwo

Штати випробували суборбітальний туристичний корабель SpaceShipTwo

Фото
Укрінформ
Американська Virgin Galactic провела чергове випробування суборбітального корабля SpaceShipTwo моделі Unity.

Про це пише Популярна механіка.

"У ході тестів SpaceShipTwo здійснив політ у небі над пустелею Мохаве в штаті Каліфорнія. Випробування завершилися м'якою посадкою корабля, при спуску двигуни не були задіяні. У ході тестів імітувалося (за допомогою скидання води з баластної цистерни) зміна центру ваги корабля", - вказується в публікації.

Останні випробування стали дев'ятим польотом корабля Unity. Передостанній запуск даної моделі корабля відбувся 1 травня 2017 року, тоді також не включалися двигуни.

Корабель SpaceShipTwo розробляється компанією Virgin Galactic для суборбітальних туристичних польотів (вище ста кілометрів). Старт багаторазового апарату здійснюється за допомогою носія WhiteKnightTwo, від якого Unity потім від'єднується і самостійно приземляється.

Unity, представлений в лютому 2016-го, є черговою доробкою моделі Enterprise, яка в жовтні 2014 року в ході тестового польоту розбився в небі над Мохаве. Причиною аварії названа помилка пілота, у зв'язку з чим деякі функції управління Unity, порівняно з Enterprise, автоматизовані.

Фото: virgingalactic.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-