Інженер-програміст показав, як зібрати iPhone 6s всього за 300 баксів

Інженер-програміст показав, як зібрати iPhone 6s всього за 300 баксів

Відео
Укрінформ
Колишній інженер-програміст зібрав iPhone 6s з деталей, куплених на ринку в Китаї.

Про це повідомляє ComputerREX.

Колишній інженер-програміст та мандрівник Скотті Аллен поставив собі вельми цікаву мету: він хотів власноруч зібрати iPhone 6s. Зробити це він вирішив з запчастин, куплених у Китаї.

В результаті він отримав повністю справний смартфон, чим він довів, що це дійсно можливо. Свій експеримент Скотті зняв на відео, на якому можна побачити найдрібніші деталі збирання смартфона.

По суті, головними компонентами, які герою потрібно було придбати, були: корпус, екран, акумулятор та материнська плата. Він, звичайно, хотів зібрати власну плату, придбавши кожну мікросхему окремо, але купити готову до роботи плату виявилося набагато простіше. Крім того, плата продавалася відразу з кнопкою Touch ID, яка прив'язана до процесора пристрою.

Шукати запчастини довго не довелося. Достатньо було просто пройтись по ринку Шеньчженя, де знайшлося все необхідне. Скотті Аллен знайшов відновлену системну плату, повністю готову до роботи, корпус, акумулятор та зламаний екран, який був перебраний і відновлений. Зрозуміло, були придбані також і всілякі дрібниці на зразок шлейфів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-