Найпопулярнішим смарт-годинником знову визнали Apple Watch

Найпопулярнішим смарт-годинником знову визнали Apple Watch

Укрінформ
Згідно з інформацією аналітичної фірми Strategy Analytics, в останньому кварталі минулого року Apple Watch стали найпопулярнішим розумним годинником на ринку.

За цей період Apple захопила зі своїм пристроєм 63,4% від усіх продажів електроніки такого формату, пише портал mobilius.

"За інформацією Strategy Analytics, головним конкурентом Apple виступає Samsung, розумний годинник якої переживає не найкращі часи. При 800 тис. проданих пристроїв вони зайняли всього 9,8% ринку у звітному кварталі. Усього за 2016 рік корейці отримали 11,4% ринкової частки, в той час як річний показник Apple - 55%", - йдеться у публікації.

Посилилися позиції й інших вендорів, проте детальна статистика недоступна — аналітики приховали їх під одним лейблом "Інші". Туди входять Garmin, Fitbit (нинішній власник стартапу Pebble) і Huawei. За рік ці виробники реалізували понад 7 млн пристроїв.

За словами представників Strategy Analytics, успіхи Apple Watch пояснюються популярністю Apple Watch Series 2 у якості різдвяного подарунка. І хоча розумний годинник все ще не приносять компанії значного прибутку, поступаючись у фінансовій успішності підрозділам iPad, Mac і сервісів, ця категорія продовжує органічне зростання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-