В Apple повідомили про рекордні прибутки від iPhone 7

В Apple повідомили про рекордні прибутки від iPhone 7

Укрінформ
Компанія Apple відзвітувала про рекордні квартальні надходження за всю історію свого існування. Прибутки від продажів за останні три місяці минулого року склали 78,4 млрд доларів.

Про це повідомляє ВВС.

За словами генерального директора Apple Тіма Кука, за четвертий квартал минулого року Apple продала більше смартфонів iPhone, ніж будь-коли.

Всього із жовтня по грудень 2016 року компанія продала 78,29 мільйонів смартфонів iPhone. У 2015 році за аналогічний період продали 74,78 мільйонів смартфонів Apple.

За даними компанії, рекордим став і прибуток від продажів комп'ютерів Mac і "розумних годинників" Apple Watch, а також низки сервісів Apple.

За кілька годин після подання звітності за останній квартал 2016 року акції Apple зросли на 3%.

Від iPhone Apple отримує дві третини всіх доходів. На початку вересня 2016 року компанія представила нові версії свого смартфона - iPhone 7 і iPhone 7 Plus.

Протягом трьох попередніх кварталів доходи Apple падали - через зростання конкуренції з боку китайських виробників і падіння попиту на продукцію компанії в Китаї.

У квітні 2016 року компанії Apple вперше з 2003 року довелося повідомити про падіння виторгу.

Раніше стало відомо, що Тім Кук отримав у минулому фінансовому році 8,85 мільйонів доларів зарплати і бонусів, на півтора мільйона менше, ніж у попередньому році.

Тоді усім керівникам вищої ланки Apple знизили зарплати через зниження продажів та прибутків компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-