Британська UBTower вклала гроші в стартап українських студентів

Британська UBTower вклала гроші в стартап українських студентів

Укрінформ
Стартап студентів Одеського національного політехнічного університету Mevics отримав $500 тисяч від інвестиційно-консалтингової компанії UBTower.

Про це інформує uapost.us.

"Mevics – це гаджет, який дозволить виробити правильну поставу людям із сидячою роботою. Він стежить за положенням спини і синхронізується по Bluetooth зі смартфоном. Закріплюється гаджет під одягом за допомогою магніту або липучки. Коли людина починає сутулитися, пристрій вібрує, сигналізуючи, що потрібно випростатися", - йдеться в публікації.

Творці новинки Віктор Лауштан, Максим Трібунський та Владислав Моржанов представили гаджет ще в липні 2016 року.

З майбутніми інвесторами студенти познайомилися на одному з івентів: "Ми знайшли якусь синергію, їм дуже сподобався продукт і те, що ми продаємо пристрій, який можна вдосконалювати просто за допомогою додатку і при цьому не потрібно купувати новий".

Залучені кошти планують витратити на промисловий дизайн, створення прототипів для масового виробництва, маркетинг, а також розширення команди, оренду офісу та підготовку до виходу на Kickstarter.

За попередньою інформацією, ціна коливатиметься від $80 до $100. Перші продажі планують розпочати в серпні 2017, а далі вийти на ринок США та Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-