Сущенку нарешті передали фарби, посилка з ліками

Сущенку нарешті передали фарби, посилка з ліками "застрягла" - Фейгін

Укрінформ
Марк Фейгін, громадський захисник незаконно засудженого в Росії журналіста Укрінформу Романа Сущенка, повідомив, що його підзахисному після довгої затримки передали посилку з фарбами, пензлями і альбомом.

Про це юрист розповів кореспондентові Укрінформу.

"Після довгої затримки та великих складнощів Роману Сущенку нарешті передали посилку з фарбами, пензлями й альбомом. Але що стосується посилки з ліками, залишаються певні складнощі", - сказав Фейгін.

Він також уточнив, що у Сущенка в даний час є проблеми зі здоров'ям по стоматологічній частині.

Напередодні Фейгін повідомив, що Романа Сущенка відвідав у колонії в Кірово-Чепецьку український консул у Москві Альберт Черніюк. Сам громадський захисник також збирається відвідати його "найближчим часом".

Читайте також: Сущенко надіслав з колонії новий малюнок - захід сонця на Гібралтарі

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, з порушенням міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою з Парижа, де працював останні 6 років. 7 жовтня 2016 року йому пред'явили обвинувачення у шпигунстві.

Московський міський суд 4 червня 2018 року засудив Сущенка до 12 років ув'язнення в колонії суворого режиму, 12 вересня Верховний суд Росії визнав це рішення законним.

Сущенка етапували в колонію №11 у Кіровській області (місто Кірово-Чепецьк, село Утробіне).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-