Сущенко надіслав киянці листа з малюнком

Сущенко надіслав киянці листа з малюнком

Фото
Укрінформ
Незаконно засуджений у РФ український журналіст Роман Сущенко написав відповідь на лист мешканки Києва.

Лист оприлюднила Українська правда.

Зокрема, у своїй відповіді Сущенко звертає увагу на те, що посилки і бандеролі йому передають раз на 4 місяці.

"Бандеролі і посилки тут дозволені по одній в чотири місяці. Візьмімо паузу на кілька місяців. Я вам вдячний за ваші малюнки, рецензії на сучасні фільми, а також за новини музики. Якщо на цьому ваше бажання не вичерпається, то попрошу вас ще поділитися новинами з Києва та України. Дефіцит на ці теми відчувається особливо", - зазначає політв'язень.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка на порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув із приватною поїздкою.

7 жовтня 2016 року йому висунули обвинувачення у шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР Міноборони це спростували.

Читайте також: Спілка журналістів вимагає звільнити Сущенка та інших в'язнів Кремля

Мосміськсуд 4 червня 2018 року засудив Сущенка до 12 років ув'язнення в колонії суворого режиму, 12 вересня Верховний суд Росії визнав це рішення законним.

7 листопада стало відомо, що Сущенка етапували до колонії № 11 у Кіровській області (місто Кірово-Чепецьк, село Утробіно).

Фото: pravda.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-