Сущенко подякував євродепутатам за привітання з днем народження

Сущенко подякував євродепутатам за привітання з днем народження

Лист
Укрінформ
Депутат Європарламенту Анна Фотига (Anna Fotyga) оприлюднила на сторінці у Фейсбуці лист журналіста Укрінформу Романа Сущенка у відповідь на привітання від групи депутатів Європарламенту з днем народження.

Із постом Анни Фотиги можна ознайомитися за на сторінці політика.

«Список українських політв’язнів та військовополонених, які незаконно утримуються в Росії, є довгим – йдеться по понад сотню людей, про яких ми постійно згадуємо в Європейському Парламенті. Один з них – журналіст Роман Сущенко, якому два місяці тому група депутатів відправили привітання з днем народження. Сьогодні Анна Фотига отримала від Романа Сущенка лист подяки за пам’ять і підтримку. #StopRussianAggression #CrimeaisUkraine #FreeUkrainianPOWs», - йдеться у повідомленні.

Оприлюднення цього особистого листа було погоджено із родиною політичного в’язня Кремля, тому наводимо його повний текст.

«Дорогі та глибоко поважні депутати Європейського Парламенту, Марк Демесмакер, Едуард Кукан, Чарльз Теннок, Міхал Боні, Ребекка Гармс, Джулі Ворд і Анна Фотига!

Я дуже зворушений Вашими поздоровленнями та щирими побажаннями. Дякую Вам.

Ймовірно, напишу банально, але знайте: ваші слова мають для мене особливий вигляд, звук та вагу! Великий Бернард Шоу вважає, що банальність – це усього лише істина, яка втомилася. З ним не важко погодитися.

З повагою та стриманим оптимізмом,

Роман Сущенко, 3.04.2019

Власний кореспондент ІА «Укрінформ» у Франції

Селище Утробіно, Вятка, РФ.

P.S. Гідність виявляється у готовності відстоювати її»

Читайте також: У Європарламенті закликали РФ звільнити Сущенка та інших політв’язнів

Укрінформ висловлює вдячність дипломатам Представництва України при ЄС, які допомагають європейським політикам у їх зусиллях з підтримки українських політв’язнів, і, зокрема, сприяли вчасному направленню Роману Сущенку вітального листа депутатів Європарламенту. Місія також долучилася до перекладу листа Романа Сущенка англійською мовою для європейських депутатів, оскільки, за режими правилами російської колонії, лист було написано російською мовою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-