У столичній мерії покажуть картини Сущенка

У столичній мерії покажуть картини Сущенка

Укрінформ
У будівлі КМДА з 4 по 28 квітня проходитиме художня виставка, на якій зокрема представлять роботи власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка.

Про це повідомив заслужений художник України Олександр Дорошенко у Facebook.

"Шановні друзі, 4 квітня о 16 годині в будівлі Київської міської державної адміністрації за адресою 01044, Київ, Хрещатик 36, відбудеться відкриття художньої виставки "Не вмирає душа наша, не вмирає воля...", яка присвячена боротьбі українського народу за незалежність", - йдеться у публікації.

Як зазначається, на виставці будуть представлені роботи самого Олександра Дорошенка, Романа Сущенка та Сергія Позняка.

Вхід вільний.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня 2016 року йому висунули обвинувачення в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР Міноборони це спростували.

Читайте також: Тюремний цензор вирізав весь текст із вітальної листівки Сущенку

Мосміськсуд 4 червня 2018 року засудив Сущенка до 12 років ув'язнення в колонії суворого режиму, 12 вересня Верховний суд Росії визнав це рішення законним.

8 жовтня стало відомо про етапування Сущенка в місця відбування покарання. 7 листопада ФСВП Росії повідомила посольству України в Москві, що Сущенка етапували в колонію №11 в Кіровській області (місто Кірово-Чепецьк, село Утробіно).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-