Календар із малюнками Сущенка надихатиме на звільнення політв’язнів — Клімкін

Календар із малюнками Сущенка надихатиме на звільнення політв’язнів — Клімкін

Фото
Укрінформ
Павло Клімкін зазначив, що календар на 2019 рік із малюнками Романа Сущенка, створеними ним у російській в’язниці, є символом того, що свободу і талант не зупинять жодні ФСБшні грати.

Про це Клімкін написав на сторінці у Facebook.

Символічно, що у подарунок до свят я отримав календар на 2019 рік з іншими талановитими малюнками Романа, створеними ним у російській в`язниці. Календар вже знайшов своє місце в моєму кабінеті. Але не як нагадування – адже звільнення політв`язнів та військовополонених для нас абсолютний пріоритет, а радше як натхнення. Символ того, що свободу та талант не спинять жодні фсбшні грати”, - написав Клімкін.

Він додав, що малюнок Романа Сущенка, а саме — засніжений Андріївський узвіз, намальваний підручними матеріалами у Лефортово, розміщений цього року і на “фірмовій” листівці Міністерства закордонних справ.

Читайте також: Заходи безпеки: у РФ пояснили, навіщо Сущенка запроторили у приміщення камерного типу

 Зворушений відгуками та солідарністю усіх небайдужих, до речі, з усього світу”, - додав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, усього в Росії і анексованому Криму утримують близько 70 українських політв’язнів, серед них і журналіст Укрінформу Роман Сущенко, якого в РФ незаконно засудили до 12 років колонії суворого режиму за нібито шпигунство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-