Дружина Сущенка відвезе в колонію листівки солідарності

Дружина Сущенка відвезе в колонію листівки солідарності

Фото
Укрінформ
Дружина незаконно утримуваного у РФ кореспондента Укрінформу Романа Сущенка Анжеліка планує відвідати його у російській в'язниці наприкінці січня 2019 року.

Про це вона позповіла в четвер під час підбиття підсумків акції "Новорічна листівка солідарності" в Національній спілці журналістів України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Роман зустрічатиме третій Новий рік там, у Росії — не з сім'єю. Він ізольований від будь-якої інформації, тому йому буде дуже-дуже приємно отримати ці листи, як і всім іншим політв'язням. Я збираюся їхати наприкінці січня на побачення до Романа — і, звичайно, заберу всі ці листівки. Я думаю, що їх пропустять, і він зможе прочитати всі ті слова, які йому адресували люди, які з ним не знайомі, але які турбуються про його долю, і які написали свої щирі побажання”, - сказала Анжеліка Сущенко.

Новорічна листівка солідарності / Фото: Олена Худякова, Укрінформ

Читайте також: Брюссельське видання EU Today підтримало Сущенка

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка незаконно заарештували в Москві 30 вересня 2016 року. Його засудили до 12 років ув’язнення в колонії суворого режиму за сфабрикованими обвинуваченнями у шпигунстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-