Фейгін розповів про докази невинуватості Сущенка

Фейгін розповів про докази невинуватості Сущенка

Укрінформ
На засіданні Московського міського суду, що проходить у закритому режимі, у справі незаконно затриманого до РФ українського журналіста Романа Сущенка були в повному обсязі представлені докази його невинуватості.

Про це Укрінформу розповів громадський захисник Сущенка Марк Фейгін.

«На засіданні суду 27 квітня захист у повному обсязі представив письмові докази невинуватості Сущенка. Це свідчення, протоколи, інші матеріали. У числі іншого – характеристика Романа Сущенка із Укрінформу про його трудову біографію та рід занять. В цьому сенсі порядок вичерпаний. Вважаю, представлені докази в сумі доводять невинуватість Романа Володимировича», - сказав Фейгін.

Він також уточнив, що, на його думку, головний свідок звинувачення у даній справі відводить вину від себе шляхом висунення звинувачень на адресу Сущенка.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

Читайте також: Стала відома дата дебатів сторін у справі Сущенка

7 жовтня йому пред'явили обвинувачення у «шпигунстві». У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР Міноборони це спростували.

У понеділок, 24 квітня, його захисника Фейгіна позбавили статусу адвоката.

27 квітня суд допустив до процесу Фейгіна в якості громадського захисника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-